Nieuws

Klachten registreren wordt leuk met De Digitale Pen

Dave Wurms, directeur van Welcome CCS is erg te spreken over de nieuwe toepassingen nu het klachtenprogramma van Welcome CCS te koppelen is aan een uiterst slimme pen. Hij doelt hiermee op het gemak van het schrijven op een klachtenformulier terwijl ondertussen de geschreven digitale informatie opgeslagen wordt, of zelfs verzonden naar een computer op afstand(via Bluetooth).
'Je moet nagaan wat voor voordelen dit gaat bieden voor mensen in bijvoorbeeld de Zorg, Bouw of Commerciële buitendienst zonder computer in de buurt. Of wanneer men op verschillende plaatsen in het land zaken registreert die allen naar één hoofdcomputer moeten worden gezonden', aldus Wurms.
De digitale E-script pen is een balpen voorzien van een minuscule camera en een geheugenchip waardoor handgeschreven informatie kan worden verwerkt, opgeslagen en verzonden. De unieke software herkent het handschrift en de data kan direct gevalideerd worden. Om dit mogelijk te maken is gewoon papier voorzien van een gepatenteerd microraster waardoor het computersysteem het ziet als digitale informatie. Elk uniek soort formulier krijgt een eigen PapierID (een eigen identiteit). Hierdoor is kennis van het klachtenprogramma niet meer nodig. Mede hierdoor neemt de hoeveelheid voordelen van het 'huwelijk' tussen Welcome CCS en E-Script alleen nog maar toe.