Nieuws

Maak tijd voor kwaliteit: De Week van Kwaliteitsmanagement

De huidige marktomstandigheden dwingen uw organisatie zich continue bezig te houden met het verbeteren en behouden van de kwaliteit van uw producten en dienstverlening. Opdrachtgevers en de overheid stellen steeds hogere eisen. Hoe zorgt u ervoor dat u hier voldoende aan tegemoet komt? En hoe houdt u de kwaliteit hoog in tijden van bezuinigingen en reorganisaties?
Na een succesvolle eerste editie in 2008, organiseert Mavim, leverancier van procesmanagement software, van 17 t/m 19 juni 2009 opnieuw “De Week van Kwaliteitsmanagement”. Hèt event rondom een altijd actueel thema: Kwaliteit. Speciaal voor de segmenten Zorg en Profit organiseert Mavim twee motiverende en inspirerende seminars met praktijkcases, themapresentaties, praktische tips over beheer en borging van kwaliteit binnen uw bedrijf en kennisuitwisseling met vakgenoten.
Zo opent Keynote Speaker Kees Ahaus, Directeur TNO Management, het event voor de zorg met een presentatie over de baanbrekende A3methodiek, een fundamentele vernieuwing van de planning en controlecyclus in organisaties. Op 19 juni geeft Arno Commandeur van Conclusion Implementation u concrete handvatten om de crisis als kwaliteitsmanager te lijf te gaan.

Benieuwd naar de overige sprekers? Kijk dan op www.deweekvankwaliteitsmanagement.nl voor het volledige programma of om u – kosteloos – in te schrijven.