Nieuws

ZKN Keurmerk uitgereikt aan Clinix

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) heeft het kwaliteitskeurmerk voor medisch specialistische klinieken uitgereikt aan haar nieuwste lid: Clinix te Zaandam. Clinix is gespecialiseerd in radiologisch onderzoek. Onafhankelijke keuringsinstantie KIWA heeft Clinix gecontroleerd op de zware kwaliteitseisen van het ZKN Keurmerk zoals infectiepreventie, kwaliteitsbeleid en controle op apparatuur.
 
Het ZKN keurmerk is speciaal voor klinieken waar medisch specialistische zorg wordt geboden. Klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor zorg van topkwaliteit, waar persoonlijke aandacht voor patiënten is, geen wachtlijsten bestaan en patiënten tevreden zijn.
Uit een onderzoek van de Consumentenbond gepubliceerd in mei 2010 kwam het ZKN Keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een behandeling in een kliniek met keurmerk in plaats van een ziekenhuis. Privéklinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling. Er is volop aandacht voor de mens achter de patiënt.