Nieuws

Klant wil en krijgt grip op kwaliteit verhuisketen

Voor verhuizen op de zakelijke markt is kwaliteit en vertrouwen van groot belang. Toch was het vaak lastig om dit goed te toetsen. Daarom heeft de branche het keurmerk voor Professionele Project Verhuizers (PPV) ingevoerd. Dit staat voor kwaliteit op het gebied van zakelijk verhuizen en is inmiddels een begrip voor facility managers aan het worden. Top Movers beschikt als eerste landelijke samenwerkingsverband over deze certificering. 

Door het verkrijgen van de PPV-certificering en de landelijke dekking van Top Movers zijn projectverhuizingen nu door heel het land tegen duidelijke normen te regelen. ‘Het zijn tijden waarbij het kaf van het koren wordt gescheiden, daarom investeren wij als Top Movers juist nu in kwaliteit’, aldus directeur Eric de Ruijter. Zo is het belangrijk dat de bij PPV-aangesloten verhuisbedrijven gecertificeerd zijn als Erkende Verhuizer en ook voldoen aan normeringen zoals VCA, ISO 9001 en ISO 14001.

Het keurmerk voor Professionele Project Verhuizers verzekert organisaties dat zij te maken hebben met een professioneel verhuisbedrijf dat aantoonbaar beschikt over jarenlange ervaring en kennis van projectverhuizingen. Het PPV keurmerk biedt klanten de garantie op tijdsbesparing, maximale veiligheid, heldere afspraken, integriteit, risicoreductie en zekerheid. De keurmerkeisen komen tot stand op basis van de wensen van de klant (eindgebruiker) en worden regelmatig geactualiseerd.