Nieuws

Open Kennis Podium ‘Kwaliteitsmanagement en social media’

U wilt optimaal toegang tot verfrissende ideeën en leerzame praktijkervaringen. Niet alleen via de vakbladen en internet, maar ook via inspirerende ontmoetingen. Op 27 oktober organiseert Comm’ant Nederland in samenwerking met Kwaliteit in Bedrijf haar eerste Open Kennis Podium met als thema ‘kwaliteitsmanagement en social media.’ Dit open kennis podium is er speciaal op gericht om ondernemers, kwaliteitsmanagers en procesmanagers bij elkaar te brengen en informatie te delen.
 
De sprekers tijdens het open kennis podium zijn pioniers op dit gebied en werken al langere tijd met social media en social networking, zowel binnen als buiten bedrijven. De nieuwe mogelijkheden zien we steeds vaker terug. Denk maar eens aan het nieuwe werken, virtuele teams, moderne (webbased) vormen van project- en procesmanagement, collegiale raadpleging bij complexe vraagstukken, kennisontwikkeling en kennismobilisatie.
 
Allemaal zaken die in direct verband met kwaliteitsmanagement staan, maar hoe maakt u dat concreet? De sprekers openen de dialoog over de mogelijkheden, bedreigingen en kansen die social media met zich meebrengen voor ondernemingen en instellingen. Zij delen met u tijdens een beknopte maar krachtige presentatie enkele kernpunten van inzicht en ervaring. Aansluitend worden uw vragen beantwoord en wordt discussie gevoerd om zodoende met elkaar op een hoger niveau uit te komen.
 
Als deelnemer krijgt u vrijblijvend toegang tot de integrale presentaties, inclusief verwijzingen naar aanvullende bronnen. Daarnaast kan via internet, gedurende een periode van minimaal drie weken, de dialoog met de sprekers gevoerd worden om de mogelijkheden te onderzoeken voor de toepassing binnen uw eigen organisatie.
 
Het open kennispodium vindt plaats op 27 oktober in het inspirerende Qurius Inspirience Centre in Zaltbommel. De start is om 15.00 uur. Kijk op www.commant.nl/podium voor meer informatie.