Nieuws

Nederlands Digital Prototyping Forum 2011

Autodesk, Inc., een toonaangevend leverancier van 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware, organiseert op  8 november het Nederlandse Digital Prototyping Forum 2011. Op dit evenement zal Autodesk  Digital Prototyping in al zijn facetten tonen. De dag wordt ingeleid door hoogleraar duurzame technologie Wubbo Ockels.

Tijdens het Digital Prototyping Forum 2011 kunnen de deelnemers demonstraties en trainingen volgen en krijgen ze ‘tips and tricks’ op het gebied van de verschillende Autodesk-oplossingen, waaronder Autodesk Inventor en de Autodesk Vault.

Op Autodesk Inventor Publisher en de Autodesk Vault-productfamilie biedt Autodesk alle deelnemers aan het Nederlandse Digital Prototyping Forum 2011 eenmalig een korting van 20% aan op nieuwe licenties. De bezoekers krijgen de voucher die recht geeft op de korting op het evenement zelf overhandigd, en krijgen daar ook de precieze voorwaarden van de actie te horen.

Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor het Digital Prototyping Forum 2011 via www.autodesk.nl/forum. Deelname is gratis.