Nieuws

Verhuizing MATinspired naar nieuw bedrijvencentrum

Op 1 mei 2012 neemt MATinspired als een van de eerste huurders officieel zijn intrek in het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw Catalyst in Eindhoven. Vanuit deze werkplek kan MATinspired haar diensten op het gebied van materiaalanalyses voor het bedrijfsleven verder uitbreiden. Vooral door de beschikking over een eigen laboratoriumruimte. Catalyst is een van de bedrijvencentra van Brainport Development Eindhoven.

In Catalyst heeft MATinspired zowel een kantoorruimte als een eigen laboratoriumruimte met hightech meetmiddelen. Omdat Catalyst op de campus zit van TU/Eindhoven (TU/e) kan MATinspired ook gebruik blijven maken van andere hightech (meet)apparatuur en kennis van TU/e.

MATinspired ondersteunt bedrijven bij productontwikkeling en productverbetering via metingen en maatwerk onderzoek op het gebied van materiaalkunde en nanofysica. De jonge onderneming is in 2008 opgericht door dr.ir. Niels Kuijpers (natuurkundig ingenieur, gepromoveerd op het gebied van materiaalkunde). MATinspired werkt voor sectoren als de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart en de biomedische industrie. Meer informatie op www.matinspired.nl.