Nieuws

ERP-PDM Dag groeit flink

Interne Logistiek, dé ERP-PDM dag voor de maakindustrie, wordt georganiseerd door Mikrocentrum op 30 oktober van 12.00 tot 20.00 uur in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Deze unieke tabletop expositie met congres, biedt bezoekers handvatten, nieuwe inzichten en antwoorden. Het thema van deze interactieve dag is: ‘Optimaliseer uw bedrijfsinformatiesysteem’.

Interne Logistiek is bedoeld voor beslissingsbevoegden, experts en gebruikers van bedrijfsinfor-matiesoftware uit de klantorder-, voorraadgestuurde industrie en projectgestuurde (engineering) sectoren. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

1. Gebruiksvriendelijkheid van ERP- en PDM systemen
2. Realiseren van concurrentievoordeel met product- en sales configuratoren
3. Faalkostenreductie door effectief inzetten bedrijfsinformatiesystemen
4. Trends: cloud, mobility en business app's
5. Integratie van o.a. ERP, PDM, PLM, PCF, CRM
6. LEAN Manufacturing

Deze tweede editie van het vorig jaar succesvol geïntroduceerde vernieuwde concept (voorheen KOG) heeft de bezoekers nog meer te bieden door extra lezingen en een uitgebreide expositie. Maar liefst 32 leveranciers (een groei van 60% t.o.v. 2011) en adviseurs vertellen de bezoekers alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van: ERP, PDM/PLM, PCF, CAD en LEAN. Kortom: een must voor iedereen die zich bezig houdt met bedrijfsinformatiesystemen binnen de maakindustrie!

Via de website www.internelogistiekdag.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden en meer informatie vinden over de plenaire lezingen, de parallel tracks, de ronde tafel discussie sessies en de exposanten.