Partners in Kwaliteit

-

Scienta

Ampèrestraat 3C
3861 NC Nijkerk

Tel.: (033) 369 0515
www.scienta.nl
info@scienta.nl


-

Bedrijfsprofiel

Organisaties die willen excelleren in hun branche, hebben maar één ding nodig: de juiste basis om verder te groeien. Een bewuste bedrijfsvoering, heldere afspraken en het delen van interne kennis zijn hierbij onmisbaar. Scienta is hét systeem voor die stabiele basis. 

Met Scienta haalt u een modern platform in huis dat u en uw medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse (en niet-zo dagelijkse) werk en u helpt uw kwaliteitsmanagementsysteem te communiceren en te borgen. Faciliteer uw medewerkers in hun werk met de informatie en kennis die aanwezig is binnen uw organisatie over uw visie, werkwijzen en processen. Leg vast, communiceer en verbeter!

Scienta is praktisch: we kennen géén trainingen, implementaties of consultancy, maar praktische tips en persoonlijke service. Lees onze visie in ons E-book op www.scienta.nl/e-book of probeer Scienta 14 dagen uit op www.scienta.nl/14dagen

 

Goed op weg met de Scienta Kickstart.

Elke organisatie heeft baat bij het vastleggen van bepaalde zaken. Van de visie van de organisatie, procesbeschrijvingen tot een praktische werkinstructie en handleidingen. Veel organisaties worstelen echter hiermee: wat is een goede structuur, hoe leg ik goed processen vast? De Scienta Kickstart helpt u: een compleet uitgedachte structuur, praktische procesbeschrijvingen en voorbeeldprocedures, zodat u die niet zelf hoeft te bedenken. De gehele organisatie, van inkoop tot ICT, in één keer beschreven. En dat geheel gratis.

Probeer nu: www.scienta.nl/kickstart