Workshop

'Duurzaam ondernemen waarmaken'

Duurzaam ondernemen biedt grote kansen. En het wordt steeds meer een randvoorwaarde voor overleven. Grote uitdagingen als grondstoffenschaarste, minder biodiversiteit, armoede en vergrijzing hebben in toenemende mate meer invloed op het succes en de continuïteit van ondernemingen. Zij moeten duurzaamheid daarom daadwerkelijk inbedden in hun organisatie.

Tijdens de workshop ‘Duurzaam ondernemen waarmaken’ analyseert en illustreert Rob van Tilburg, leading MVO professional bij Royal HaskoningDHV, hoe twintig vooraanstaande Nederlandse bedrijven omgaan met deze strategische uitdaging. Hij schetst de verschillende fasen van duurzaam ondernemen die ze hebben doorlopen. Soms gestaag en planmatig, soms snel en schoksgewijs. Soms alleen, maar vaker in samenspraak met stakeholders. Daarmee biedt het vanuit bedrijfskundig perspectief inzicht in welke interventies blijken te werken om duurzaamheid meer waard te laten zijn voor de organisatie.

Onmisbaar voor de manager die wil weten welke stappen de onderneming verder kunnen helpen om koers te zetten naar volledige duurzaamheid.

Deelnemen? Stuur uiterlijk 16 april een e-mail naar redactie@kwaliteit-in-bedrijf.nl als u deze workshop gratis wilt bijwonen. Onder de inschrijvers worden vijf exemplaren van het voor managementboek van het jaar genomineerde ‘Duurzaam ondernemen waarmaken’ verloot.

Workshop ‘Duurzaam ondernemen waarmaken’
Datum: 18 april 2014
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Hoofdkantoor RoyalHaskoningDHV, Amersfoort
Prijs: Gratis voor abonnees van Kwaliteit in Bedrijf