Stuurt u op de juiste informatie?

In een tijd waarin technologische en sociale ontwikkelingen elkaar in hoog ­tempo opvolgen, moeten organisaties in staat zijn zich snel en continu aan te ­passen. ­Aanpassingsvermogen is een voorwaarde voor succes. Van managers en ­leidinggevenden wordt verlangd dat ze de juiste richting ­bepalen. Dit begint met de juiste informatiebron. Met Kwaliteit in Bedrijf weet u zich doorlopend verzekerd van alle voor u relevante ­vakinformatie.  


Meteen abonneren? Voor slechts enkele (aftrekbare) dubbeltjes per dag bent u het hele jaar van alle relevante vakinformatie verzekerd. Daar kunt u toch niet zelf voor gaan zoeken?


Abonnementen met korting


Voor het afsluiten van een abonnement op Kwaliteit in Bedrijf hebben wij twee speciale kortingsacties. U heeft de keuze uit: 

  • Een jaarabonnement op Kwaliteit in Bedrijf met 20% korting
    U betaalt dan € 212,- ex. 6% BTW (i.p.v. € 265,- excl. 6% BTW)
     
  • Een twee-jarig abonnement op Kwaliteit in Bedrijf met 30% korting
    U betaalt dan jaarlijks € 185,50 ex. 6% BTW. (i.p.v. € 265,- excl. 6% BTW) 

Jaarabonnement met het Onderzoeksrapport 'De wereld van de kwaliteitsmanager' cadeau


Neem een jaarabonnement af op Kwaliteit in Bedrijf en ontvang het onderzoeksrapport 'De wereld van de kwaliteitsmanager' t.w.v. 39,- excl. BTW cadeau.

Waar droomt u als kwaliteitsprofessional van en waar ligt u van wakker? ­Wat zijn uw ­uitdagingen en welke rol heeft kwaliteitsmanagement in uw ­organisatie? Kwaliteit in Bedrijf heeft dit onderzocht en gebundeld in een 52 pagina’s tellende speciale versie van de Trendbijlage. Een rapport vol bijzondere uitkomsten en wetenswaardigheden die u helpen direct inzicht te krijgen in wat uw doelgroep bezighoudt. In deze Trendbijlage wordt door vakspecialisten (BCM+, DNV GL, INK, Kader, MVO Nederland, NEN, NNK, Royal HaskoningDHV, Scienta, en Smile) gereflecteerd op de resultaten. 

Meer informatie over de inhoud van het onderzoeksrapport vindt u hier.Voorwaarden
U kunt alleen van de kortingsacties gebruikmaken als u de afgelopen 12 maanden geen abonnee van Kwaliteit in Bedrijf bent geweest 
Abonnementen worden na de abonnementsperiode automatisch verlengd, tenzij deze tijdig is opgezegd.