Op zoek naar meer omzet en naamsbekendheid?

Met het vakblad en haar website richt Kwaliteit in Bedrijf zich op de bovenste laag binnen bedrijven, organisaties en instellingen; van topmanagers tot MVO en kwaliteits(des)kundigen. Tot onze lezers behoren directies, MVO en kwaliteitsmanagers, hoofden algemene zaken, hoofden personeelszaken, facility managers en alle anderen die betrokken zijn bij het voortdurend actuele thema van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de integrale kwaliteitszorg en duurzaamheid.

Adverteren in Kwaliteit in Bedrijf?

Maak een keuze uit de volgende advertentiemogelijkheden:

Website Kwaliteit in Bedrijf

De website van Kwaliteit in Bedrijf heeft ruim 4.000(*) bezoekers, waarvan 1.000 uniek (gemiddeld 5,2 paginabezoeken per sessie) per maand en is daarmee veruit de meest bezochte website door professionals in kwaliteitsmanagement. Deze website brengt regelmatig nieuws en achtergrondinformatie over kwaliteitsmanagement en MVO.  
Meer informatie

Vakblad Kwaliteit in Bedrijf

Het vakblad Kwaliteit in Bedrijf verschijnt 9 maal per jaar in een oplage tot 4.000 exemplaren. Het is daarmee het meest gelezen, en daarom voor adverteerders meest interessante, vakblad in de doelgroep in Nederland en België.  
Meer informatie

Nieuwsbrief Kwaliteit in Bedrijf

De Kwaliteit in Bedrijf nieuwsbrief informeert 10 x per jaar 2.400 ontvangers over o.a. de inhoud van de meest recente editie van Kwaliteit in Bedrijf, evenementen, cursussen en conferenties, maar ook over bv. vacatures en interessant bedrijfsnieuws.  
Meer informatie

Adreswijzer

De Adreswijzer voor kwaliteitszorg verschijnt 9 maal per jaar in een oplage tot 4.000 exemplaren. Het is daarmee de meest gelezen bedrijvengids in de doelgroep in Nederland en België.  
Meer informatie

Direct mailing

Verschijnt 9 maal per jaar in een oplage tot 4.000 exemplaren. Het is daarmee de meest doelgerichte direct mailing in de doelgroep in Nederland en België.  
Meer informatie  

 


 

 

Adverteren? 

Erik ten Haaf
erik@alcedo-media.nl
Tel +31 (0)172 57 87 30