kompas.jpg
Agenda

Symposium: Kwetsbare leiders, krachtige communities

Wat zou er gebeuren als je organisatie functioneerde als een krachtige community? Als mensen vanuit hun hart verbonden zijn met de organisatiedoelstellingen en met passie en bevlogenheid hun talenten daarvoor inzetten? Een utopie? Niet als je Samensturing als organisatieprincipe omarmt. 

 

Ben je benieuwd wat Samensturing in de praktijk betekent en wat jij ermee kunt? Wil je weten hoe je van jouw organisatie een krachtige community maakt en wat dat vraagt van leiders? Wil je voorbeelden zien van krachtige communities? Dan zit je goed bij het symposium “Kwetsbare leiders, krachtige communities” op 20 september aanstaande in het Dominicanenklooster te Zwolle

  • Onderzoeker en directeur van www.publiekewaardecreatie.nl Robert Borkes vertelt over Samensturing als taal voor succesvol veranderen.
  • Organisatiepsycholoog en jurist Arthur Hol (www.instituutvoormedezeggenschap.nl) roept leiders op zich kwetsbaar op te stellen en illustreert het effect van dit voorbeeldgedrag in veranderprocessen. 
  • Founder van de Samensturing Inc Rianca Evers (www.saminc.nl) vertelt hoe de community een maatschappelijke beweging tot stand brengt. Je ontdekt hoe jij bij kunt dragen aan deze transformatie van onze systemen, en hoe de community jou kan helpen
  • Founder van Unbrickable Peter Westenberg (www.unbrickable.info) vertelt hoe hij een social enterprise startte waar iedereen gelijkwaardig is, ongeacht je dienstverband, met of zonder autisme. En met zijn mensen zet hij je aan het werk! 
  • En founder van the New Builders Leo Nieuwenhuis tot slot (www.thenewbuilders.nl) vertelt hoe zijn community van meer dan 200 bouwers samen stuurt naar een transformatie van de sector. 

Heel veel visie, inspiratie en praktische inzichten op 1 middag dus! Dat wil je niet missen! Bovendien ontvangt elke deelnemer een exemplaar van het boek “Samensturing, Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid” cadeau dat, geheel in de stijl van Saminc, persoonlijk bij je wordt bezorgd door een van onze specialisten, zodat we ook nog even kunnen horen hoe jij het hebt ervaren. 

 

Dit symposium ook bezoeken? U kunt zich hier aanmelden

 

https://www.saminc.nl/diensten/product/save-the-date-symposium-samensturing-20-september