Open_Training_TWI_Job_Relations_10-uurs_training__oefenen_in_de_praktijk.JPG.jpg
Agenda

Open Training TWI Job Relations: 10-uurs training + oefenen in de praktijk

Supervisors behalen resultaten via hun medewerkers. Daarom is het belangrijk dat werkrelaties goed zijn en dat medewerkers als individu behandeld worden. Dat is wat vanuit LEAN bedoeld wordt met het principe ‘Respect voor medewerkers’. Met TWI Job Relations leren leidinggevenden de meerwaarde van dit principe door dagelijks gebruik.

TWI Job Relations wordt door organisaties in verschillende branches ingezet. Het inzetten van Job Relations resulteert onder andere in verbetering van:

* Motivatie medewerkers
* Ziekteverzuim
* Acceptatie veranderingen
* Opvolging regels
* Proactieve houding in verbeteren
* Oplossen en voorkomen van problemen met en tussen medewerkers
* Veiligheid
* Teamwork & samenwerking
* Onenigheid tussen ploegen
* Vertrouwen en respect tussen medewerkers teams, afdelingen en naar/van leiding

Job Relations onderscheidt zich van andere leiderschapstrainingen door de directe toepasbaarheid van de methode in de eigen werksituatie. Door het uitwisselen van ervaringen en het oefenen van de methode tijdens de training, oefenen supervisors met het maken van de juiste keuze om actie te ondernemen en op te volgen. Dit heeft als doel hun relatie met de medewerkers te versterken. Na de training wordt door middel van oefenen in de praktijk de methode in de organisatie geborgd.

Wat u leert tijdens de training

In de Open Training Job Relations leert u de fundamenten van goede werkrelaties. U leert hoe u goede situaties beoordeelt en zo goede relaties met medewerkers ontwikkelt en onderhoudt. Ook leert u hoe probleemsituaties te herkennen, en zodanig op te lossen dat die problemen voorkomen worden.

De focus ligt op het begrijpen van de situatie en leren om de juiste actie te ondernemen. In aansluiting op het 10-uurs programma Job Relations wordt per deelnemer voldoende tijd gepland voor persoonlijke begeleiding en coaching, zodat elke deelnemer voldoende kan oefenen.

 

Inschrijven

Voor de Open Training Job Relations kunnen organisaties zich inschrijven met één tot vier personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TWI Instituut via telefoonnummer +31 (0) 344 617 628. U kunt zich aanmelden voor de Open Training Job Relations door een mailtje te sturen naar info@twi-instituut.com.

Praktische informatie

Locatie:
Edam - Verdere details volgen bij inschrijving

Datum en tijd:
11 t/m 14 februari 2019
van 08.00 uur tot 12.00 uur

Kosten:
1685 euro p.p. (excl. btw)