zeg_dat_nog_eens_nieuw.jpg
Artikel

Zeg dat nog eens?

'Managers lezen niet, die doen liever', hoor je weleens. Door hun drukke agenda’s komen veel professionals lang niet altijd toe aan het lezen van managementboeken. Zonde, want er worden belangrijke boeken geschreven en waardevolle inzichten ontwikkeld die je als professional eigenlijk niet mag missen.  

 

Voor iedereen met te weinig tijd voor managementliteratuur is Zeg dat nog eens? geschreven. Een bundeling van de meest inspirerende quotes, rake citaten en wijsheden op het gebied van onder meer management, leiderschap, klantgerichtheid, innovatie en dienstverlening. Een boek dat een naslagwerk is voor professionals en direct praktische en verhelderende inzichten geeft en aanspoort tot momenten van reflectie. En wellicht aanzet tot het ontdekken van aansprekende boeken en auteurs. Daarnaast is het een inspiratiebron voor auteurs en sprekers die verlegen zitten om een aansprekende opening of treffende afsluiter van hun presentatie, tekst of speech.

 

Om de ruim 600 quotes van meer dan 400 auteurs eenvoudig vindbaar te maken, zijn de quotes opgedeeld in veertig thema’s die op hun beurt weer zijn onverdeeld in drie categorieën: de Het-, Wij- en Ik-kant van organisaties. Een grasduinboek boordevol ‘food for thought’ dat ook leuk is om cadeau te doen. Het boek ligt in de boekhandels en is onder meer verkrijgbaar via Managementboek.nl en bol.com.

 

Winactie

Aan wie zou u dit boek cadeau willen doen en waarom? De aardigste drie inzendingen belonen we met twee boeken; een om weg te geven en een voor uzelf. Inzendingen kunnen voor 1 december a.s. naar redactie@kwaliteit-in-bedrijf.nl.