lr_auto.jpg
Artikel

OCTO Telematics - Een geïntegreerde aanpak van managementsystemen

Als wereldleider in telematicaoplossingen en een organisatie die beschikt over miljoenen gegevens - is OCTO zich altijd bewust geweest van de noodzaak om op de hoogte te blijven van de veranderingen op het gebied van informatiebeveiliging. Audits door derden en een managementsysteem voor informatiebeveiliging helpen OCTO om aan te tonen dat ze beschikken over gecertificeerde processen en procedures om bedrijfskritische informatie en gegevens te beschermen. Dit, gecombineerd met een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem, zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van OCTO.

 

Efficiëntie door integratie

Annex SL, het gestandaardiseerde kader dat in alle ISO-normen wordt gebruikt, maakt het voor organisaties zoals OCTO gemakkelijker om een veelzijdig systeem te implementeren dat vervolgens kan worden geauditeerd en gecertificeerd door een derde partij. Integratie helpt ervoor te zorgen dat meerdere systemen dezelfde organisatorische doelen nastreven, maar het introduceert ook verschillende andere efficiëntieverbeteringen.

"De High-Level structure van Annex SL, met zijn identieke basistekst, gemeenschappelijke termen en definities, vergemakkelijkte de integratie van onze managementsystemen."

"Dankzij de integratie kon OCTO de conflicten tussen de afzonderlijke systemen tot een minimum beperken. Het verminderde ook dubbele processen, administratief werk en algemene bureaucratie. Dit zorgde voor een veel sterkere focus op de behoeften van het hele bedrijf in plaats van op één bepaald gebied."

 

Lees hier meer over de voordelen van een geïntegreerd management systeem.