Een ISO diploma halen

Er zijn goede redenen waarom een bedrijf kan kiezen een ISO diploma te halen. De bekendste reden hiervan is een imagoverbetering. Want met een ISO diploma geeft een bedrijf aan strikte bedrijfsprocessen te volgen. Door deze handelswijzen openbaar te maken weten klanten en medewerkers waar zij aan toe zijn.

ISO diploma zorgt voor verwarring

Toch blijft het ISO diploma een punt van discussie. Wellicht komt dat doordat er zoveel verschillende soorten zijn. Voor bijna iedere tak van industrie bestaat er wel een relevant ISO diploma en de eisen verschillen dan ook tussen bedrijfstakken.

Het vakblad Kwaliteit in Bedrijf schenkt geregeld aandacht aan ISO certificering, met als doel onduidelijkheden uit de weg te ruimen. Kwaliteit in Bedrijf is een magazine voor iedereen die werkt in het kwaliteitmanagement en het maximale uit zijn of haar organisatie wil halen.

Van en voor deskundigen

Kwaliteit in Bedrijf wordt gemaakt door mensen die met hetzelfde bijltje hebben gehakt als u. Door deskundigen op het gebied van kwaliteitsmanagement en ISO diploma’s, die weten wat belangrijk is en welke ontwikkelingen er spelen.

Met Kwaliteit in Bedrijf heeft u een bron van informatie en een waardevol naslagwerk in handen. Neem daarom vandaag nog een abonnement op dit vakblad. Klik op ‘Abonneren’ om te profiteren van onze aanbiedingen voor nieuwe abonnees