ISO: informatie vaak verwarrend

Eén van de meest bekende keurmerken is misschien wel de internationaal toegepaste ISO. Informatie over deze certificering is vaak onvolledig, verwarrend of zelfs misleidend. Dat is niet bepaald bevorderlijk voor bedrijven die een ISO-certificering nastreven.

Betrouwbare informatie leveren en een referentie voor kwaliteitsmanagers zijn, dat is de missie van Kwaliteit in Bedrijf. Dit vakblad staat vol met interessante artikelen en nieuwe inzichten voor wie werkzaam is in de kwaliteitszorg.

ISO informatie van deskundigen

Als u op zoek bent naar ISO informatie waar u van op aan kunt, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf zelf een ISO-certificering wil hebben, dan kunt u het beste op de experts vertrouwen. Een aantal van die deskundigen werkt bij ons op de redactie.

Kwaliteit in Bedrijf zou eigenlijk in de koffer van iedere manager moeten zitten. In vrijwel elke uitgave leest u hierin beproefde ISO informatie, nieuws dat van belang is voor kwaliteitsmanagers en interviews met toppers uit deze tak van management.

Haal ons in huis

Of u nu up-to-date ISO informatie zoekt of benieuwd bent naar vacatures in de kwaliteitsbranche, in Kwaliteit in Bedrijf vindt u alles wat interessant is voor mensen zoals u. Voor mensen die oog voor detail hebben en er een uitdaging in zien bedrijfsprocessen continu te stroomlijnen.

Klik op de link ‘Abonneren’ links in dit scherm om Kwaliteit in Bedrijf in huis te halen. Dan profiteert u meteen van onze kortingsaanbieding.