Service Excellence: werken aan uitzonderlijke klantbeleving

Een consistent goede dienstverlening bieden en waar mogelijk klanten dit soort uitzonderlijke en memorabele momenten bieden, dat is waar steeds meer organisaties naar streven. Het gaat om gebeurtenissen die opvallen, die u nog lang bijblijven en die u graag aan anderen vertelt.

‘Het woord kwaliteit is overbodig geworden…’

Dorel Juvenile Europe is als eerste in haar branche gecertificeerd volgens de ISO-norm 9001:2015. Het bedrijf -- in Europa actief in 13 landen -- is tevens één van de eerste multinationals die deze nieuwe certificatie voor organisatorische kwaliteit wist te behalen.

Werken aan geluk op de werkvloer

Een heuse flourishing-beweging vraagt aandacht voor het geluk en welzijn van werknemers. Omdat investeren in gelukkige werknemers loont. Zo kan flourishing bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van personeel en aan de praktische uitwerking van beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Op zoek naar oplossingen voor collectieve uitdagingen

In de afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van ketenzorg voor dementerenden. De zorgketens hebben inmiddels grote stappen gezet naar geïntegreerde ketens. En dat is ook hard nodig; we worden immers steeds ouder waardoor de ‘grijze druk’ verder toeneemt.

De verschuiving van leiderschap in ISO 9001:2015

De belangrijkste wijzigingen in ISO 9001:2015 hebben betrekking op de context van de organisatie, de risicobenadering en het leiderschap. Organisaties moeten de context van de organisatie goed in kaart brengen.

Kunnen duurzame startups grote bedrijven helpen innoveren?

Innovatieve startups zijn in grote opkomst: ze zijn snel, flexibel, daadkrachtig en kostenefficiënt. Welke handvatten kan de organisatieopbouw van duurzame en waardegedreven startups bieden voor de gevestigde bedrijven om duurzaam en impactvol te innoveren?

Verder in deze Kwaliteit in Bedrijf...

  • ISO norm voor arbomanagement in concept gereed
  • Catharina Ziekenhuis sluit uniek contract met CZ
  • MBA in één dag en extra NEN-masterclass voor KAM-professionals
  • Lenig Denken: Boek over verschillende manieren van creatief denken
  • TGTHR.nl – marktplaats voor duurzaam ondernemen – van start!
  • Literatuur
  • Columns