maars_logo.jpg
Vacature

Procesverbeteraar


Maars is op zoek naar een:

Procesverbeteraar

Fulltime | Harderwijk

 

Hoe jij onze opdrachtgevers gelukkig maakt als Maars Procesverbeteraar?

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en uitgerekend jij ziet altijd het meest efficiënte pad. Door jouw zienswijze weet je waar de interne processen aangepast moeten worden om een beter resultaat te behalen. Met elke verbetering maak jij je interne klanten tevreden, met automatisch een positief effect op onze betalende opdrachtgevers.

 

Wat jij voor elkaar krijgt!

Door te letten op details, met oog op het grotere geheel voer jij verbeteringen door die een ander zo makkelijk over het hoofd zou zien. Dit is wat jij voor elkaar krijgt binnen Maars:

  • Optimalisatie van processen;
  • Een vermindering van kosten door de verbeteringen die jij doorvoert;
  • Goed presterende verbeterteams met eindresultaten waar iedereen trots op is;
  • Creatie van voldoende draagvlak voor vernieuwing.

 

Waarom je voor Maars onmisbaar bent!

Maars heeft een procesverbeteraar nodig om voortdurende verbetering in de processen te kunnen waarborgen. Door jouw eeuwigdurende passie voor verbetering staat voortuitgang van Maars gegarandeerd hoog op de agenda. Jouw resultaten geven Maars een voedende brandstof om onze doelen te behalen.

Een checklist voor als je nog twijfels hebt

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Coaching, training en opleidingsmogelijkheden;
  • 27 vakantiedagen en 13 vrije roosterdagen;
  • Anderen overtuigen is voor jou gemakkelijk, jij bent de rust en zekerheid zelve;
  • Verbeteringen implementeren doe jij door het zorgvuldig gevormde verbeterteam te begeleiden tot resultaten met mooie prestaties.

 

In deze wereld kom je terecht

In de wereld van Maars zijn we al meer dan 70 jaar gedreven om samen te slagen. In een verrassend snel tempo jagen we onze dromen en ambities na. We zijn innovatief, een A-merk in onze branche.

Onze wanden vind je terug in segmenten als kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, ziekenhuizen en hotels. Misschien herken je ons wel van onze projecten bij Deloitte The Edge, Rabobank en Randstad. Werken bij Maars betekent werken aan een betere wereld waar mensen optimaal kunnen presteren en het beste uit zichzelf en hun omgeving kunnen halen. Kijk ook eens op maarslivingwalls.nl.

 

Is dit wat jou ook gelukkig maakt?

We ontvangen graag jouw motivatie en cv voor deze vacature via de sollicitatiebutton. Voor vragen kan je contact opnemen met Hendrik Jan van Roest op 0341-465470.

 

Klik hier om te solliciteren

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Trefwoorden: Procesverbeteraar, Vacature Harderwijk, Processen, HBO