logo_huisartsenpost_amsterdam.jpg
Vacature

Kwaliteitsfunctionaris

Amsterdam, 28-32 uur per weekDit doe je als kwaliteitsfunctionaris
Als Kwaliteitsfunctionaris adviseer en ondersteun je medewerkers en het management op het gebied van zorg en kwaliteit. De inhoudelijke werkzaamheden zijn:

  • Het adviseren over en ontwikkelen van protocollen en zorgbeleid.
  • Het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de zorg binnen de huisartsenposten.
  • Het toetsen en meten van de uitvoering van het vastgesteld beleid.
  • Het coördineren van het up-to-date houden van procedures en werkinstructies m.b.t. het primair proces.
  • Het ondersteunen van de calamiteitencommissie bij het uitvoeren van onderzoek naar ernstige incidenten en calamiteiten.
  • Het aansluiten en ondersteunen bij zorginhoudelijke projecten.


Dit ben jij
Jij beweegt je graag en makkelijk door de organisatie en je vindt het leuk om contact te leggen met verschillende mensen. Verder ben je te omschrijven als iemand die doelgericht is en met initiatieven komt om de kwaliteitscultuur en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Hiernaast ben je energiek, proactief en prettig in de omgang. Tot slot heb je ervaringin het werk en minimaal een afgeronde hbo-opleiding.

Wat bieden wij?
Binnen een dynamische organisatie die de Huisartsenposten Amsterdam is, kom je te werken in een klein team waarbinnen de lijnen kort zijn. Het salaris wordt, conform de cao huisartsenzorg, ingeschaald op basis van ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 4.299,- bruto per maand (schaal 8) op basis van 38 uur per week. Daarnaast krijg je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze functie en wil je solliciteren? Stuur jouw motivatie met een cv naar vacature@huisartsenpostenamsterdam.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Claessen (Coördinator Kwaliteit en Patiëntveiligheid) via 06-36 20 39 22.

Voor meer informatie over onze organisatie kan je kijken op www.huisartsenpostenamsterdam.nl

De sluitingsdatum voor deze vacature is 2 juni 2020. De eerste gesprekken vinden plaats op 4 en 8 juni 2020.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.