logo_jeveka.jpg
Vacature

Medewerker Kwaliteitscontrole Fulltime | Almere

 

Ons familiebedrijf staat bekend om haar professionele aanpak en stimulerende werkomgeving. Dit doen wij door continu te investeren in onze mensen, klanten, producten en leveranciers. Samen met bijna 100 collega’s werken we bewust aan kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen.

 

Jeveka is al ruim 83 jaar een innovatieve internationale technische groothandel in bevestigingsartikelen en aanverwante gereedschappen. Wereldwijd leveren, ontwikkelen en adviseren wij over klantspecifieke oplossingen, merkartikelen en specials. Daarnaast leveren we standaardartikelen uit voorraad. Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten uit o.a. de hightechindustrie en specialistische machinebouw.

 

Vanzelfsprekend toetsen en testen wij de bevestigingsartikelen in ons assortiment continu op kwaliteit, meten is weten. Naast onze productiefaciliteiten bevindt zich een testruimte met meetapparatuur die ons in staat stelt duidelijke uitspraken over de kwaliteit van onze bevestigingsartikelen te doen. Voor een compleet beeld kunnen wij met onze testapparatuur niet alleen losse producten maar ook combinaties en verbindingen testen. De testapparatuur is ook in te zetten voor projecten van onze klanten en leveranciers. Momenteel wordt onderzocht om de meetruimte (laboratorium) volgens ISO 17025 te accrediteren.

 

Om de kwaliteit goed te kunnen borgen, hebben wij een QC-coördinator en een kwaliteitscontroleur in dienst. Daarnaast zijn wij, ter uitbreiding, op zoek naar een nieuwe collega die samen met de huidige medewerkers de kwaliteitscontrole verder vormgeeft.

 

TAKEN: 

  • Voert zelfstandig de kwaliteitscontrole op de binnenkomende goederenstroom uit, beoordeelt en registreert deze en maakt periodieke analyses;
  • Ondersteunt en geeft instructies aan de medewerkers van de logistieke afdeling bij de ingangscontrole van producten en leidt de medewerkers op;
  • Voert specifieke destructieve en non destructieve proeven en testen uit;
  • Is verantwoordelijk voor het beheer van alle meetapparatuur/meetmiddelen en ziet toe op correct gebruik.

 

FUNCTIE-EISEN:

  • Mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde en AUKOM II & III, of vergelijkbaar;
  • Opleiding tot kwaliteitscontroleur, Schouten & Nelissen-KDI, of vergelijkbaar;
  • Ervaring met CNC-meetmethodes en met CAD-tekeningen;
  • 8D rapportages kunnen maken;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een technische omgeving;
  • Hoog kwaliteits- en verantwoordelijkheidsbesef.


Competenties voor deze functie zijn: kwaliteitsgericht, verantwoordelijk, analytisch vermogen, klantgericht en zelfontwikkeling.

 

WAT WIJ BIEDEN:

Jeveka biedt naast een zeer concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, een persoonlijk opleidingsbudget, een goede studiekostenregeling en een goede pensioenregeling, een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Jeveka hecht waarde aan een goede werk-/privébalans. 

De sluitingstermijn voor deze vacature is 24 september 2020. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

 

KLIK HIER OM TE SOLLICITEREN

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Medewerker Kwaliteitscontrole, fulltime, Almere, MBO, werktuigbouwkunde, AUKOM II & III, kwaliteitscontroleur, CNC-meetmethodes, CAD, 8D rapportages, techniek, ervaren