Nieuws

Kosteloos inhoudelijke online Groeispurttrainingen

Vanaf vandaag biedt Boertiengroep, trainingsbureau voor opleiding en ontwikkeling, kosteloos inhoudelijke online Groeispurttrainingen aan. Elke dag is een nieuwe training te volgen met elk een eigen thema, van ‘Persoonlijke effectiviteit’ tot ‘Onderhandelen’. In zo’n 20 minuten leren deelnemers hoe zij de kennis in een zakelijke context kunnen toepassen.

Xander Ferdinandusse, directeur Boertiengroep: ‘Met de teruglopende financiële middelen voor training en opleiding, wordt het steeds belangrijker dat men voor de juiste cursus kiest. Het hiervoor zorgvuldig opgebouwde budget kan maar één keer worden uitgegeven. Met deze inspirerende Groeispurttrainingen bieden we mensen de kans om op een inhoudelijke maar compacte proeflesachtige manier te ervaren wat onze trainingen inhouden. Men doet inhoudelijke kennis op en leert deze op een leuke manier te vertalen naar de praktijk.’

De volgende trainingen worden deze week online aangeboden:

11 maart – Slecht nieuws goed brengen
12 maart – Effectief beïnvloeden
13 maart – Onderhandelen
14 maart – Persoonlijke effectiviteit
15 maart – Feedback geven

Geïnteresseerden kunnen zich op een simpele manier online inschrijven en worden vervolgens geïnformeerd wanneer de trainingen van hun keuze online staan.

De Boertiengroep ondersteunt organisaties en medewerkers met interventies op het gebied van strategisch veranderen, leren en ontwikkelen. Het dienstenaanbod bestaat uit training, coaching, adviesdiensten en trainingsacteurs. Deze diensten kunnen afzonderlijk of in samenhang worden afgenomen. Naast de basisdiensten biedt de Boertiengroep een breed scala aan innovatieve interventies. Kijk voor meer informatie op www.boertiengroep.nl.