Nieuws

RVO presenteert energiebesparingsmaatregelen

Van 7 tot en met 9 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de vakbeurs Energie 2014 plaats. Dit is hét moment waarop professionals jaarlijks kennis en informatie uitwisselen over energiebesparing en duurzame energieopwekking. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) heeft een stand op de beurs en organiseert presentaties over energiebesparing.

Energie 2014 gaat op dinsdag 7 oktober van start en biedt gedurende drie dagen alles op het gebied van slimme inkoop van energie, terugdringen van energieverbruik, en energiebeheer in de bouw, mobiliteit en industrie. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn zonne-energie en zonnewarmte, duurzaam bouwen, biomassa, windenergie, energielabels, decentrale energieopwekking, energiebesparing en -inkoop.

RVO.nl informeert standbezoekers over diverse subsidieregelingen op het gebeid van duurzaam ondernemen en innovatie. Naast de informatiestand verzorgt RVO.nl meerdere themapresentaties over energiebesparende maatregelen die een bedrijf veel kunnen opleveren. Zo kunnen deelnemers op 7 oktober aanschuiven bij een presentatie over het nieuwe label ‘OK CV’, voor veilige en energiezuinige cv-ketels. Woensdag 8 oktober staat in het teken van warmte en wordt de warmtewet besproken. Op 9 oktober staan onder meer industriële isolatie en elektrische aandrijvingen op het programma.

U bent van harte welkom om op 7, 8 en 9 oktober aanwezig te zijn op Energie 2014 en de presentaties van RVO.nl bij te wonen. RVO.nl staat in hal 1, stand E068. Toegang tot de beurs is gratis na registratie en is tevens een toegangsbewijs tot het Solar Event en het PassiefBouwen Event.