Nieuws

INK-najaarssymposium 2014

Hoe tonen we veerkracht? Voor veel organisaties verandert de omgeving drastisch. Ze moeten een ware gedaanteverwisseling ondergaan om te blijven voldoen aan de eisen van de tijd. In managementliteratuur wordt in dat verband vaak geflirt met metaforen uit de natuur. Het indrukwekkende aanpassingsvermogen spreekt tot de verbeelding. De kracht om te herstellen maakt grote indruk. De afwisseling der seizoenen is de metafoor voor de overgang naar andere (markt)omstandigheden. Een overgang die onvermijdelijk is. Dit negeren leidt tot vervreemding van klanten. Tot frustratie bij medewerkers. Tot onrendabele inzet van middelen. Vitale organisaties verstaan de kunst de toekomst te verbeelden. Ze zaaien om in de toekomst weer te kunnen oogsten.

Op het INK-najaarssymposium delen zij hun verhaal met ons; start ups, die het wiel net hebben uitgevonden, gevestigde organisaties uit de profit en non profit sector die hun comfortzone verlieten met het oog op de toekomst. Zij vertellen over wat lastig, maar onvermijdelijk was.

Op 9 december is ook de samenwerking tussen INK en EFQM aan de orde. De nieuwe mogelijkheden voor organisaties om zich internationaal te profileren. De praktische, laagdrempelige methoden om het INK/EFQM-denken te benutten op weg naar een vitale organisatie. 

Datum : 9 december 2014, 09.30 - 17.15 uur
Locatie : de Ruwenberg, St. Michielsgestel
Prijs : € 495,--, per persoon, exclusief btw, inclusief busvervoer

Voormeer informatie en inschrijven, ga naar http://www.ink.nl/bijeenkomsten/ink-najaarssymposium2014