Nieuws

Met hoge korting naar de workshop ‘Doelen Bereiken’

Een overvolle agenda, een lange takenlijst en continu ‘brandjes blussen’. Herkenbaar misschien? Veel leidinggevenden hebben iedere dag opnieuw het gevoel achter de feiten aan te lopen. Harde deadlines en scherpe targets laten vaak weinig ruimte voor structurele verbeteringen. Dat kan ook anders.

Van de ene vergadering naar de andere, onophoudelijk nieuwe e-mail, social media updates en werknemers met grote en kleine vragen: de gemiddelde werkdag van een leidinggevende bestaat uit een continue informatielawine. Logisch maar lastig, want targets moeten wel worden gehaald. Alle reden dus om gestructureerd en planmatig aan doelstellingen te werken. In de workshop ‘Doelen Bereiken’ van Improve4all leren cursisten in slechts een halve dag hoe dat moet. Op naar een zelflerende organisatie!

Er zijn drie belangrijke redenen waarom leidinggevenden doelen niet realiseren: het is onduidelijk wat moet worden bereikt, er is te weinig focus op de doelstellingen en van fouten wordt te weinig geleerd. In de workshop wordt snel en doeltreffend afgerekend met deze valkuilen. Deelnemers maken kennis met RADAR, een handige tool om processen te evalueren en te verbeteren. RADAR maakt deel uit van het EFQM Excellence Model en is ideaal voor het creëren van een zelflerende organisatie.

De workshop vind plaats op woensdag 10 december aanstaande in Eindhoven en duurt van 9.00 tot 12.30 uur (met lunch). Abonnees van Kwaliteit in Bedrijf betalen slechts € 25,-- pp (inclusief BTW, normaal € 195,- pp exclusief BTW).

Voor meer informatie en inschrijven stuurt u voor 1 december a.s. een e-mail naar Jacqueline van Rijswijk van Improve4all (jacqueline.van.rijswijk@improve4all.nl). Vergeet niet aan te geven dat u abonnee van Kwaliteit in Bedrijf bent en voor de korting in aanmerking wilt komen. Meer informatie over improve4all is te vinden op www.improve4all.nl.