Nieuws

Win een pitch op het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland

Heb jij een slimme oplossing voor een actueel maatschappelijk probleem? Een baanbrekende businesscase die de beschikbare energie, grondstoffen en menselijk talent optimaal gebruikt? Doe dan mee met de Ambitie 2020 Challenge en maak kans op een pitch voor investeerders van ABN AMRO, Start Green Venture Capital, Rabobank en Stichting DOEN op het Nieuwjaarsevent van MVO Nederland 21 januari. Jaarlijks komen circa 750 MVO-professionals en ondernemers met duurzame ambities naar dit spraakmakende event.

MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met Ambitie 2020 wil MVO Nederland een versnelling teweeg brengen richting een circulaire en inclusieve economie. Een economie die klimaatneutraal is. Waarin afval niet meer bestaat. Waarin ieder talent telt en meedoet. En waarin bedrijven niet alleen naar zichzelf kijken, maar naar de hele keten.

Sta jij pal voor je plan en ben je niet bang om het bestaande in twijfel te trekken? Doe dan mee met de Ambitie 2020 Challenge! Bekijk de aanmeldprocedure en criteria op de website van MVO Nederland en stuur je voorstel voor 4 januari naar Karin Jansens, manager Koplopers van MVO Nederland: k.jansens@mvonederland.nl. De jury kijkt zowel naar ideeën die zich in een beginstadium bevinden als naar ideeën die het stadium hebben bereikt om te worden opgeschaald.