img00001020.jpg
Nieuws

Doe mee aan de fotowedstrijd 'Normen in beeld'!

Dit jaar bestaat NEN 100 jaar, een ware mijlpaal in de geschiedenis van normalisatie in Nederland. Daarom organiseert NEN de fotowedstrijd ‘Normen in beeld’. Ben je of ken je iemand die graag foto’s maakt? Doe dan mee en upload jouw foto('s) vóór 8 oktober a.s.!
Voor velen zijn normen onzichtbaar, maar we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Dat klinkt heel logisch als het gaat om gebouwen of de industrie, maar juist ook aan onze dagelijks gebruikte producten liggen allemaal normen ten grondslag. Door middel van deze wedstrijd wil NEN normen en normalisatie onder de aandacht brengen. Dit kunnen normen zijn die je in het dagelijks leven, tijdens je werk of bijvoorbeeld op vakantie tegenkomt. Als je goed kijkt, zijn normen namelijk écht overal.
 
Ga naar fotowedstrijd.nen.nl en doe mee! Dat kan zowel via de pc als mobiel. Upload je mooiste foto waarin een norm of normalisatie centraal staat. Laat ons duidelijk weten om welke norm het gaat door dit in de bestandsnaam van jouw foto te vermelden! Dit kan een foto van jou of een product of dienst zijn die te maken heeft met normen in het dagelijks leven of op de werkvloer. Twijfel niet over de inhoud, want normen vind je overal! Heb je inspiratie nodig? Lees dan de folder ‘Normen, handig voor iedereen’ of neem een kijkje op www.nen.nl/100jaar.

Na het uploaden van je mooiste foto maak je kans op de vakjury- of publieksprijs. Deel de foto vervolgens via social media en roep familie, vrienden en kennissen op te stemmen op jouw inzending. Wie de meeste stemmen verzamelt, maakt kans op de publieksprijs. De vakjury beoordeelt alle ingezonden foto’s en selecteert de winnaar van de vakjuryprijs.