Nieuws

Karoline Wiegerink nieuwe directeur PvKO

Per 1 maart as. is Karoline Wiegerink de nieuwe directeur van Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO). Wiegerink neemt deze rol over van Maricken Hengeveld die deze functie sinds 2012 heeft bekleed. Wiegerink is als Lector City Hospitality verbonden aan Hotelschool The Hague en weet de wetenschap met praktische kennis rondom gastvrijheid te combineren waarbij waardecreatie voor de klant, gast en toerist het uitgangspunt is. Haar kennis, ervaring en netwerk zal zij in deze nieuwe parttime functie inzetten om de vereniging verder op de kaart te zetten, uit te bouwen en om ondernemend Nederland te inspireren nog klantgerichter te worden.

Onder leiding van Wiegerink, bestaat het projectbureau verder uit Eva Rietbroek en Merel de Koning die de rol van Maartje Luinenburg overneemt. Maartje heeft samen met haar collegae jaren lang de marketing communicatiewerkzaamheden, event coördinatie en verdere ondersteunende werkzaamheden voor PvKO verricht. Maartje geeft het stokje over aan Merel de Koning, die haar sporen heeft verdiend in de congreswereld en de laatste jaren voor de DDMA heeft gewerkt.


PvKO is een vereniging waarin alle partijen en professionals samenkomen die belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en Klantgericht Ondernemen. Inmiddels zijn rond 150 (waaronder beursgenoteerde) bedrijven lid en de bijeenkomsten worden door honderden mensen van die bedrijven en andere geïnteresseerden bezocht. Activiteiten van Platform voor Klantgericht Ondernemen zijn o.a. de maandelijkse Inspiratiesessies, de samenwerking met HBO Nederland om klantgericht ondernemen (meer) op het curriculum te krijgen en het ontsluiten, verspreiden en verdiepen van kennis binnen het online kennisplatform. Het platform werkt samen met bedrijven, experts, universiteiten en brancheverenigingen om Nederland klantgerichter te maken. www.pvko.nl.