Nieuws

Tweede MVO Prestatieladder evenement in Veghel

Na het succes van vorig jaar vindt op donderdag 15 juni a.s. het tweede MVO Prestatieladder evenement plaats. Deze dag staat in het teken van verbinding en wordt gehouden op de unieke locatie van de Verspillingsfabriek te Veghel.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doe je niet alleen. Samen bereik je het beste resultaat. Je hebt anderen nodig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of je nu in de dienstverlenende sector actief bent of juist een afvalproduct maakt.
Ben je al jaren bezig met MVO of start je net? Deze dag biedt je de kans om een stap verder te komen. Zowel in het plenaire deel als in het workshopprogramma is er voor beide partijen een leuk aanbod. De groene dagvoorzitter Lars Sörensen verbindt sprekers en deelnemers.

Kom en ontmoet waardevolle (nieuwe) contacten. Laat je inspireren over MVO door Folkert van der Molen (Sustainalize), Niels van den Beucken (Arte), Gé Moonen (Moonen Packaging) en Bob Hutten (Hutten Catering) en schrijf je in voor twee van de zes praktische workshops.
Dit evenement wordt georganiseerd door de organisatie van de MVO Prestatieladder, de auditoren en met mensen uit de praktijk. Aan deze mensen kun je jouw vragen voorleggen: vooraf of ter plaatse.

Schrijf je nu in voor dit evenement op www.mvoprestatieladder.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus ben er snel bij, vol is vol. De deelnamekosten zijn € 50,=, excl. BTW. De inschrijving is compleet als je aanmelding en betaling tijdig zijn ontvangen. Afmelding kan kosteloos tot 1 juni daarna blijf je de deelnamekosten verschuldigd.