img00001276.jpg
Nieuws

Vivaldi Software opent kantoor in Evoluon

Vivaldi Software heeft kantoren en partners in België, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Suriname, Bulgarije, Litouwen en Marokko. ‘Onlangs hebben wij ook een Nederlandse vestiging geopend op de iconische Evoluon–site te Eindhoven’, aldus Peter De Brabandere, CEO. ‘Enerzijds om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van bestaande Nederlandse klanten. Anderzijds omdat wij ook potentiële klanten optimaal denken te kunnen ondersteunen, met onze unieke QMS (Quality Management System) applicaties.’

Vivaldi Software werd gestart in 1995. De inmiddels 400 implementaties worden gebruikt door ruim 75.000 personen in meer dan 20 landen. Het bedrijf heeft enthousiaste gebruikers in de meest uiteenlopende sectoren: farmaceutisch, medisch, biotech, life sciences, voeding, dienstverlening, automotive en lucht-/ruimtevaart, maar ook ministeries en overheden. Vivaldi Software denkt het verschil te kunnen maken, omdat het de certificatie-uitdaging van de klant als uitgangspunt neemt, voor de ontwikkeling en implementatie van haar ISO- en FDA-compliant software.

Desgewenst is een online demonstratie of presentatie bij Vivaldi Software - Evoluon Eindhoven, danwel op eigen locatie mogelijk. Neem hiervoor contact op via de website van Vivaldi Software: www.vivaldisoftware.com.