Corona_Tool_digitaal_corona-handboek_voor_bedrijven.png
Nieuws

Corona Tool: digitaal corona-handboek voor bedrijven

Het is duidelijk dat de corona-uitbraak ons allemaal raakt. Omdat wij met Smile gevestigd zijn in Noord-Brabant heeft het coronavirus ons vanaf het eerste uur beziggehouden. En hoewel wij als softwareleverancier gespecialiseerd zijn in grip op risico’s en gewend zijn aan online (samen)werken, was de afgelopen week toch een hectische tijd. Want dit is niet zomaar een crisis.

 

DOOR WENDY GEURKINK

 

Het is kristalhelder dat heel veel organisaties te maken hebben en/of gaan krijgen met de gevolgen van de uitbraak. Daarom hebben alle Smile-medewerkers de afgelopen dagen hard gewerkt aan een gevulde online checklist die te gebruiken is als digitaal coronahandboek voor bedrijven: het resultaat is de Corona Tool.

 

Wij hopen hiermee vele Nederlandse ondernemers, directeuren, managers en adviseurs te kunnen ondersteunen om in deze tijden het hoofd koel te houden en de juiste stappen te zetten zodat de risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. Dat zal uiteindelijk heel Nederland ten goede komen.

 

Gebruikers kiezen zelf wat ze voor het gebruik van de Corona Tool kunnen en willen bijdragen. Een bijdrage is niet verplicht. Het bedrag dat Smile eventueel ontvangt door deze activiteit zal geïnvesteerd worden in ontwikkelingen binnen haar software-oplossingen voor de specifieke doelgroepen Zorg en Onderwijs.

 

Ga naar www.coronatool.nl, en ga er direct mee aan de slag.