TechniShow_en_ESEF_Maakindustrie_verplaatst_naar_maart_2022.jpg
Nieuws

TechniShow en ESEF Maakindustrie verplaatst naar maart 2022

Technishow 2020 en ESEF Maakindustrie, die aanvankelijk van 1 tot en met 4 september 2020 in de Jaarbeurs zouden plaatsvinden, worden verplaatst naar maart 2022. Eerder waren deze edities al verplaatst van maart 2020 naar september 2020.

 

Door de coronacrisis is het een onzekere tijd voor bedrijven die zich in de maakindustrie begeven. De september 2020-editie van TechniShow en ESEF Maakindustrie is daarmee ook onder druk komen te staan. Veel exposanten en bezoekers hebben aangegeven dat zij het niet wenselijk vinden om TechniShow en ESEF Maakindustrie 2020 nog te laten plaatsvinden.

 

Het besluit is genomen na zorgvuldig overleg met partners, branchevereniging FPT-VIMAG en stakeholders. De organisatie meent dat met een verplaatsing recht wordt gedaan aan de belangen van alle stakeholders en dat in 2022 onder betere omstandigheden een goede beurs kan worden georganiseerd. 

 

Samen met alle partners en exposanten kijkt de organisatie uit naar de editie van 2022. Zij is ervan overtuigd dat er gezamenlijk weer een groot succes van gemaakt zal worden.