Webinar_Introductie_in_de_Safety_Culture_Ladder_in_1_uur.jpg
Nieuws

Webinar: Introductie in de Safety Culture Ladder in 1 uur

 

Gratis • Webinar • dinsdag 23 juni • 11:00 - 12:00 uur

 

Leren is belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen. Ook in deze onzekere tijden met het coronavirus. Voor veel vakmensen gaat het werk nog steeds door en is kennis over het toepassen van normen zeer welkom.

 

NEN geeft op 23 juni een gratis introductie-webinar voor interne en externe auditoren die actief zijn op het gebied van veiligheid en adviseurs, managers en medewerkers van veiligheidsafdelingen en voor iedereen die kennis wil maken met de Safety Culture Ladder.

 

Tijdens dit webinar komt het volgende aanbod:

•             Wat is de Safety Culture Ladder?

•             Wat zijn de laatste ontwikkelingen?

•             Hoe kan ik mijzelf verder informeren over de Safety Culture Ladder?

 

Safety Culture Ladder

Om het aantal ongelukken in de bouw terug te dringen wordt het veiligheidsbewustzijn als verplichting opgenomen in veel aanbestedingen en contracten in de bouw. Dat hebben verschillende opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw afgesproken door het ondertekenen van de Governance Code Veiligheid in de Bouw.

 

Vanaf 2021 hanteren zij de zogenoemde Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder) om het veiligheidsbewustzijn van organisaties die opdrachten voor hen uitvoeren meetbaar, inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Tijdens het webinar maakt u kennis met de basisprincipes van de Safety Culture Ladder.

 

Gratis inschrijven