Webinar_Infectiepreventie_en_My_Care.PNG.png
Nieuws

Webinar: Infectiepreventie en My Care

Gratis • Webinar • dinsdag 23 juni • 10.00 – 11.00 uur

 

De COVID-19 maatregelen vanuit de overheid worden langzaam afgebouwd. We durven voorzichtig vooruit te kijken. Hoe gaat uw organisatie hiermee om? Op 23 juni organiseert DNV GL een gratis webinar, met als thema infectiepreventie.

 

Hoe kunt u ervoor zorgen dat alle noodzakelijke maatregelen worden genomen om het risico op besmetting met COVID-19 of toekomstige virussen zo laag mogelijk te houden? Hoe sluit dit aan bij uw huidige managementsysteem? En hoe kunt u uw inspanningen aantoonbaar maken aan uw medewerkers en stakeholders?

 

Deze webinar gaat over My Care; een assessment tool die uw infectiebeheersing meet en zichtbaar maakt. Een onafhankelijke beoordeling stelt uw klanten en uw medewerkers gerust in de wijze waarop infectierisico’s binnen uw organisatie worden aangepakt. Wilt u ook een veilige bedrijfsvoering waar infectiepreventie een onderdeel van is? Leer dan meer over My Care, de methode die zal helpen de gezondheid van uw werknemers te beschermen en het vertrouwen van klanten en stakeholders te versterken.

 

Onderwerpen die aan de orde komen:

- Uitleg over de MyCare assessment methode.

- Wat wordt verstaan onder een COVID-19 readiness assessment?

- Welke voorbeelden zijn er in de verschillende sectoren?

- Hoe ziet het My Care digitale label eruit en wat kan ik daar mee aantonen?

 

Na het bespreken van deze onderwerpen is er tijd voor vragen tijdens de Q&A sessie waarin we uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Volg de webinar op dinsdag 23 juni!

Schrijf u hier gratis in voor de webinar