Online-event_INK.next__Veerkracht_en_weerbaarheid_vergroten_met_INK.next.jpg
Nieuws

Online event ‘Veerkracht en weerbaarheid vergroten met INK.next’

Deelname is gratis • online • dinsdag 8 december 09.30 tot 12.15 uur

 

Zelden is de veerkracht van organisaties zo op de proef gesteld als nu. Flexibiliteit moet worden gevonden waar die niet leek te bestaan. Weerbaarheid moet worden versterkt om ambities en continuïteit te realiseren. Hoe zorg je dat je organisatie daarop is gericht en ingericht? Organisaties moeten het ecosysteem waarin ze opereren door en door kennen. Hun eigen kracht, maar ook die van anderen zien en benutten. Samen met belanghebbenden werken aan waarde.

 

INK.next is een leidraad voor het werken aan waarde samen met belanghebbenden. Met het eveneens nieuwe EFQM-model als uitgangspunt biedt INK.next:

  • inzicht in de veerkracht en weerbaarheid van je organisatie;
  • een groei- en ontwikkelpad naar business excellence voor verschillende typen organisaties;
  • organisaties een methode voor het concretiseren van hun ambities en het bepalen van hun startpositie;
  • een praktisch model voor de uitdagingen van nu voor organisaties en ondernemers.

 

In de ochtend van 8 december presenteert NEN INK.next. Er wordt aandacht besteed aan inhoud en achtergronden. Er wordt toegelicht hoe je praktisch aan de slag kunt gaan met INK.next en het daaraan gekoppelde ontwikkelpad. Pilotorganisaties delen hun ervaring met de toepassing van het nieuwe EFQM-model, waarop INK.next is gebaseerd. Ook laat men zien hoe INK.next aansluit op andere benaderingen (bijvoorbeeld ISO HLS).

 

Meer informatie en aanmelden

Kom naar dit interactieve evenement en krijg in één ochtend inspirerende praktijkverhalen en handreikingen om uw organisatie vooruit te helpen. Deelname aan dit evenement is kosteloos.
Meer informatie, het programma en het registratieformulier is te vinden op de website van NEN.