Bijeenkomst_over_de_Safety_Culture_Ladder_.jpg
Nieuws

Bijeenkomst over de Safety Culture Ladder

Donderdag 8 april 2021 | Online | 14.00 – 15.00 uur

Woensdag 28 april 2021 | Online | 13.00 – 14.00 uur

 

Vragen over de SCL (Veiligheidsladder) in het kader van ViA of de Governance Code Veiligheid in de Bouw? Voor organisaties die aan de slag willen met de SCL of vragen hebben over ViA organiseert NEN informatiebijeenkomsten.

 

Tijdens deze informatiebijeenkomsten zijn zowel NEN, een certificerende instelling als iemand vanuit de werkgroep ViA aanwezig. Bovendien houden ze de groep bewust klein. Zo kunnen al jouw vragen over certificatie op de SCL en ViA aan bod komen en beantwoord worden.

 

Er wordt deelnemers de gelegenheid geboden om contactgegevens met elkaar uit te wisselen. Op deze manier kunnen ook op een later moment ervaringen met elkaar gedeeld worden.

 

De bijeenkomsten vinden online plaats op:

  • Datum 1: Donderdag 8 april van 14.00 - 15.00 uur
  • Datum 2: Woensdag 28 april van 13.00 - 14.00 uur

 

Inschrijven

De kosten voor het bijwonen van een bijeenkomst bedragen € 89,- (incl. btw).

Per bijeenkomst kunnen er maximaal 15 organisaties deelnemen. Per bijeenkomst zal dezelfde informatie worden doorgenomen. Je hoeft dus maar één bijeenkomst bij te wonen om alle informatie te verkrijgen.

 

Meer ondersteuning nodig?

Indien je na deze informatiebijeenkomst behoefte hebt aan meer verdieping, biedt NEN ondersteuning en trainingen op maat aan. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.nen.nl/arbeid-veiligheid/trainingen.

 

Registreer je via de website van NEN