Infoland_vernieuwt_iProva_software.png
Nieuws

Infoland vernieuwt iProva software

Vanaf 13 april 2021 gaat iProva, de software voor kwaliteits- en risicomanagement van Infoland, verder onder de naam Zenya. Om de beoogde groei van Infoland te realiseren gaan ze onder meer internationaliseren. Dat vereist een globaal inzetbaar merk. Daarnaast vraagt een verdere uitbreiding (van het productportfolio) om een logisch en modulair product- en merksysteem, een productfamilie. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe identiteit. De website onderging een complete metamorfose en laat nu nog beter zien wat de Zenya softwaresuite in huis heeft.

 

Zenya biedt organisaties de beste software voor kwaliteits- en risicomanagement, die meebeweegt met de veranderingen die continu plaatsvinden. Het is de vertrouwde plek om kwaliteit, veiligheid en verbetering te verankeren, naast het beheersen van risico’s.
Voor professionals biedt het de ondersteuning die zij nodig hebben; software die vóór hen werkt. Software die werkt waar en wanneer zij dit nodig hebben, die onnodig zoeken voorkomt en software die professionals een actieve rol geeft in het proces van continu verbeteren. Zo kunnen de professionals doen waar ze goed in zijn, op de meest optimale manier én met plezier.

De wereld van nu is dynamisch en verandert continu. Om als organisatie relevant te blijven zijn meebewegen, aanpassen, verbeteren en innoveren een must. Aan de andere kant is grip houden op kwaliteit en risico’s een vereiste voor succes. 

De professional van nu bepaalt het succes van de organisatie en is een belangrijke factor in het verbeterproces. Om hun werk optimaal te kunnen doen, én met plezier, hebben professionals actuele en relevante informatie nodig die hen helpt in het hier en nu. Om de verbeterkracht van de organisatie te verbeteren is het van belang dat professionals verbeterkansen eenvoudig kunnen signaleren en delen.

Maak kennis met de verpersoonlijking van hulp. Je maatje die jouw dag een stukje makkelijker en prettiger maakt. Een vriend die altijd voor je klaar staat. Zenya betekent niet voor niets ‘persoonlijk en gastvrij’.