Nieuws

Genomineerden voor Facility Manager van het Jaar

Op 15 juni a.s. vindt in de Heineken Experience in Amsterdam de verkiezing van de Facility Manager van het Jaar plaats. Deze feestelijke belevenis is onderdeel van de Algemene Ledenvergadering van FMN. De jury -- bestaande uit Pablo Hunnego (Facility Manager van het Jaar 2008/2009 en directeur Shared Service Organisatie Ministerie van Verkeer en Waterstaat), Dries van Wagenberg (hoogleraar Facility Management) en Eef Lommen (voorzitter FMN-starterskring, Arrange) -- heeft drie kandidaten genomineerd. Omdat voor het succes van een facilitaire organisatie niet alleen de facility manager, maar ook zijn of haar team is van doorslaggevend belang is, wordt elke kandidaat in de verkiezingsstrijd bijgestaan door een teamlid.
De volgende personen zijn, samen met hun facilitaire team, kandidaat: mw. A.G. (Alberdien) Kenbeek (Sanoma Uitgevers BV), mw. E.H. (Ellen) Soeters MFM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu - RIVM) en Ing. W. (Wim) Ledder (Fortis Facility Management Nederland).
Tijdens de verkiezing wordt van elke kandidaat een filmpje getoond. Hierin introduceren zij zichzelf, hun team en de organisatie. Vervolgens presenteren zij zich aan het publiek en nemen deel aan een debat onder leiding van Lars Duursma, Wereldkampioen Debatteren. Het publiek kiest uiteindelijk de winnaar.
De Algemene Ledenvergadering van FMN gaat over in een ‘welcome reception’ en opening van de European Facility Management Conference 2009 (www.efmc2009.com). Burgemeester van Amsterdam, Job Cohen, houdt het welkomstwoord.