Nieuws

Uniek in Nederland: Covey sr. en Covey jr. LIVE op Covey 2009

Op 13 oktober 2009 organiseert Media Business Press, uitgever van vakinformatie, een uniek leiderschapscongres, waar beide Covey’s – senior en junior – hun gedachtegoed zullen verspreiden.
 Stephen R. Covey, auteur van het best verkochte managementboek ter wereld, is de meest gevraagde managementspreker van dit moment. Hij adviseerde 80% van het management van de Fortune 500 bedrijven en coachte diverse wereldleiders, waaronder Bill en Hillary Clinton. Volgens het Time Magazine behoort Covey tot de 25 meest invloedrijke Amerikanen.
Zijn zoon Stephen M.R. Covey heeft zich ontpopt als een originele managementdenker met een overtuigende en vooral zeer actuele boodschap, ‘trust’ - vertrouwen als belangrijkste managementinstrument. Stephen M.R. Covey is uitgegroeid tot een internationale autoriteit op het gebied van leiderschap, ethiek en vertrouwen. CEO’s van bedrijven als Deloitte, Forbes, Dell Inc. en eBay lieten zich door hem adviseren.
Covey 2009 vindt plaats op dinsdag 13 oktober a.s. in het Beatrix Theater in Utrecht. Het programma duurt van 9.00 tot 18.00 uur.
Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op: www.covey2009.nl