Nieuws

Seminar ‘Van KAM naar MVO’

Op 7 december a.s. organiseert NEN het Seminar ‘Van KAM naar MVO’. Iedereen praat tegenwoordig over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid. Daadwerkelijke implementatie van MVO wordt nog wel eens losgekoppeld van de bestaande bedrijfsvoering en de managementsystemen daarachter.
De KAM-managementsystematiek biedt bedrijven en andere organisaties belangrijke aanknopingspunten voor het oppakken en integreren van MVO. Dit seminar wordt georganiseerd om organisaties met (delen van) een KAM-managementsysteem te ondersteunen in het traject ‘Van KAM naar MVO’.
Dit seminar is bedoeld voor KAM-managers die hun KAM-managementsysteem willen gebruiken om MVO te integreren, maar ook voor iedereen die MVO in de organisatie wil implementeren en daarbij wil aansluiten op bestaande managementsystemen
De kosten voor deelname bedragen € 295 (excl. BTW). Schrijft u zich in vóór 7 november, dan ontvangt u een korting van € 30 en betaalt u slechts € 265 (excl. BTW).
Neemt u deel aan dit seminar, dan ontvangt u gratis de meest recente versie van ISO 26000-ISO-richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoordelijkheid van Organisaties.
U vindt hier het programma en registratieformulier van dit seminar.