Nieuws

Webinar MVO erkenning

BSI organiseert op 18 januari 2011 de webinar voor MVO erkenning. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat volop in de belangstelling. Deze webinar is voor bedrijven die bezig zijn met MVO en een officiële erkenning wensen voor hun MVO activiteiten.

Steeds meer bedrijven zoeken naar manieren om te bewijzen dat zij op de juiste manier bezig zijn met MVO. Veel van deze bedrijven willen bij voorkeur een MVO certificaat of verklaring verkrijgen. Op die manier probeert men erkenning te krijgen en transparantie te bieden aan stakeholders ten aanzien van de MVO inspanningen.

Gratis boek ‘ISO 26000 - Handleiding in MVO’
De onlangs verschenen (niet-certificeerbare) norm ISO 26000 is de richtlijn voor MVO. Deze richtlijn belooft organisaties onder meer om hen in het woud van MVO-instrumenten en - standaarden overzicht en structuur te geven. ISO 26000 biedt organisaties adviezen en handreikingen om hun maatschappelijke verantwoordelijkheden te bepalen. De eerste 20 deelnemers krijgen dit boek (t.w.v. € 39,75) van BSI kado! Schrijf dus nú in op deze webinar, want op=op. 

Stel uw vraag over de MVO Prestatieladder
In deze webinar wordt dieper ingegaan op de certificatienorm voor MVO, de MVO Prestatieladder. In deze interactieve sessie willen BSI vragen van managers, professionals en MVO-officers beantwoorden en de certificatienorm in perspectief brengen ten opzichte van andere MVO erkenningen. In aanloop op de webinar, nodigt BSI u uit om uw vraag kenbaar te maken over de MVO Prestatieladder, zodat deze terug zal komen tijdens een inspirerende webinar. 

De BSI webinars geven u meer inzicht in de norm en de toepassing in de praktijk. De webinars worden verzorgd door experts in hun vakgebied en duren 45-60 minuten. Registratie is geheel gratis: ga hiervoor naar www.bsigroup.nl/mvo