Nieuws

Droombaan of Nachtmerrie?

Ooit overwogen om uw baan op te zeggen en op zoek te gaan naar een andere werkomgeving? Misschien lijkt het zo dat u het prima doet bij uw huidige werkgever, niet wetende dat u beter zou presteren binnen een andere functie. Mensen verschillen en dat maakt het vinden van een passende baan in een passende organisatie tot een uitdaging
Het matchen van de juiste mensen met de juiste baan én organisatie inspireerde een groep van elf internationale studenten om een grootschalig wetenschappelijk onderzoek te starten. Dit onderzoek wordt gedaan binnen de vakgebieden Human Resource Management en Organisatiegedrag aan de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam.
Het universitaire onderzoek is toegespitst op gedrag, motivatie en prestaties van werknemers binnen de organisatie waarin zij werkzaam zijn. Doel van het onderzoek is het voorgaande in kaart te brengen en conclusies te trekken over welk type werknemer het beste tot ontwikkeling komt in welk type werkomgeving. Graag nodigen wij u uit om mee te doen aan dit onderzoek. U draagt hiermee bij aan de wetenschap, ontvangt persoonlijke feedback en een rapport over uw werkattitude en werkgedrag.
Opgeven voor dit onderzoek doet u door een e-mail te sturen naar OB-Research-ABS@uva.nl.