Nieuws

ISBW organiseert seminar ‘Het effect van flexibel belonen’

Speciaal voor HR-professionals organiseert ISBW Opleiding & Training, onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep, op maandag 3 oktober het seminar ‘Het effect van flexibel belonen’. In de praktijk blijkt dat veel (fiscale) mogelijkheden om personeel goed, en onder gunstige voorwaarden voor werkgevers, te belonen niet worden benut. Daarom wordt er tijdens het seminar antwoord gegeven op vragen als ‘hoe kan ik met arbeidsvoorwaarden beter en bewust belonen’ en ‘wat mag ik van de fiscus en wat niet?’ Andries Bongers, adviseur en expert op het gebied van loonbelasting en flexibel belonen, laat zien hoe zowel werknemer als werkgever optimaal kan profiteren van beloningsvoordelen.

Na ruim dertig jaar werkzaam geweest te zijn bij IBM, heeft Andries Bongers ervaring opgedaan binnen marketing, verkoop en P&O. Inmiddels is hij directeur van netwerkorganisatie FreeBeans, schrijft hij artikelen en columns voor bekende vakbladen en is hij de oprichter van www.hr-kiosk.nl. Hier kunnen HR-professionals antwoorden vinden op een grote hoeveelheid vragen op het gebied van sociale en fiscale regels en tabellen, arbeidsrecht, en informatie over alle HR-instrumenten.

Het seminar begint om 13:00 uur en wordt om 17:00 uur afgesloten met een borrel. De locatie is het ISBW Kenniscentrum, Van Heemstraweg West 5 in Zaltbommel.

Dit seminar is de tweede uit een serie van vijf met als overkoepelend thema ‘Innoveren met personeel’. Meer informatie, een gedetailleerde agenda en aanmelden voor één of meerdere seminars kan via www.isbw.nl/innoverenmetpersoneel. De overige seminars vinden plaats op dinsdag 8 november (Hoe sterk is uw werkgeversmerk?), donderdag 12 januari (Zet uw mensen in beweging met de Loopbaanpotentiemeter) en donderdag 2 februari (Iedereen kan beter presteren).