Nieuws

Passionned zoekt nog deelnemers!

Een studie naar verbetercirkels (PDCA), planning & control, kwaliteit en de relatie met betere organisatieprestaties. Voor u uitgevoerd door Passionned*.

Wij zoeken nog deelnemers! U ontvangt per omgaande gratis het laatste artikel '4 factoren die elke manager moet kennen' recentelijk gepubliceerd in het gerenommeerde tijdschrift Finance & Control en tevens het onderzoeksrapport t.w.v. € 145 (medio december)**. Wij vragen 10-15 minuten van uw tijd en u ontvangt dan de meest essentiële factoren rondom kwaliteitsmanagement waardoor u uw (financiële) prestaties kan verbeteren.

http://www.pdcacyclus.nl/producten/onderzoek-pdca-performance.htm (klik op deze link of kopieer deze in de adresbalk van uw browser).

Neemt u hier svp even de tijd voor, uw antwoorden (anoniem) zijn niet alleen voor ons, maar vooral voor u zelf en de markt van grote waarde! Passionned zorgt ervoor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en enkel worden gebruikt: (a) als anonieme basis voor publicaties over kwaliteitscirkels & performance in Nederland, (b) indien u dat wenst om u feedback te geven op uw organisatie.

Daan van Beek M.Sc.
onderzoeker Passionned Group
passionned.nl - pdcacyclus.nl

* De studie wordt uitgevoerd in samenwerking met het vakblad Kwaliteit in bedrijf en het magazine Finance & Control. "Leuk onderzoek. Ik ben benieuwd naar de resultaten." Controller - Groothandel in verse groenten en fruit.
** Voor organisaties met meer dan 50 medewerkers.