Nieuws

Workshop PDCA

U weet waarschijnlijk wel wat de PDCA cyclus is, maar past u het ook toe? Wilt u meer halen uit uw mensen en betere bedrijfsresultaten krijgen? Op welke manier worden keuzes gemaakt en geeft u richting aan uw organisatie? Hoe worden ‘lean’ processen en KPI’s vormgegeven en geïmplementeerd en hoe sluit het gedrag hierop aan? Hoe kunnen managers en medewerkers ontdekken waar de ‘gaten’ zitten in de PDCA cyclus?

In deze workshop leert u de basisprincipes van de PDCA cyclus en alles wat er bij komt kijken om deze te implementeren, zoals lean processen. Op basis van een uitgebreide checklist krijgt u goed inzicht in de ‘gaten’ van de plan-do-check-act cyclus bij uw organisatie en uw eigen werkpatroon en hoe dit kan worden verbeterd en geborgd. In concrete stappen en in voor de organisatie begrijpelijke (eigen) taal wordt dit proces met de deelnemers in kaart gebracht en worden acties geformuleerd om de gevonden ‘gaten’ en knelpunten aan te pakken.

Abonnees van Kwaliteit in Bedrijf krijgen een korting op deze workshop en betalen geen € 475,- maar € 425,- Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.pdcacyclus.nl/workshop.