Nieuws

Seminar met managementgoeroe Steve Denning

Zilverline, de marktleider in Nederland op het gebied van Agile en Scrum consultancy, organiseert op 5 juli een seminar met de Amerikaanse managementdenker Steve Denning. Het seminar richt zich op managers, ondernemers en managementconsultants uit zowel de publieke als private sector die nieuwsgierig zijn hoe Agile-principes kunnen worden toegepast in (hoger) verandermanagement.
Denning zal onder andere spreken over hoe bedrijven met een nieuw managementstijl werkelijk kunnen innoveren en het meeste uit hun mensen kunnen halen door de toepassing van ‘Agile’ en ‘Radical Management’. Steve Denning spreekt tijdens het seminar over de bevindingen in zijn laatste boek die wereldwijd onder managers is ingeslagen als een bom. In 'The Leader's Guide to Radical Management: Re-inventing the Workplace for the 21st Century' beschrijft Denning de noodzaak voor organisaties om van de traditionele managementstijl afscheid te nemen en plaveit hij vervolgens het pad voor een nieuw managementparadigma.

Samen met co-spreker Peter Stevens zal Steve de deelnemers van het seminar meenemen op een ontdekkingsreis naar een nieuw managementstijl. Dit is de kans om in discussies te gaan met de man die door Philips CEO Frans van Houten wordt geroemd om zijn inzicht. Als goeroe op het gebied van leiderschap, innovatie en management en als auteur van zijn eerder prijswinnend boek 'The Leader's Guide to Storytelling' is Steve als geen ander in staat om een publiek te inspireren en tegelijkertijd te confronteren met datgene wat we voor waar houden.

Meer informatie: www.zilverline.com/training/seminar-radical-management-5-july-2012.