Nieuws

Met korting naar ‘The Great Game of Business’ evenement

Wilt u werknemers die slechts het hun opgedragen werk doen of gaat u voor optimale betrokkenheid door ze te laten meedenken en eigenaarschap te creëren? The Great Game of Business is een programma dat organisaties direct helpt hun resultaten te verbeteren door het creëren van eigenaarschap in de gehele organisatie.

Eigenaarschap creëren is een voorwaarde voor het succes van duurzame resultaat- en cultuurverbetering. Toen Jack Stack in 1983 een nagenoeg failliet bedrijf overnam, met $ 100.000 eigen vermogen en $ 8.900.000 geleend geld tegen 18% rente, stond hij als kersverse ondernemer voor de onvermijdelijke vraag, hoe hij het beste uit zijn organisatie kon halen. Hij ontwikkelende een managementstrategie die hij Open-Book Management noemde.

Vandaag de dag draait zijn SRC Holdings Corporation ruim 450 miljoen omzet, heeft Jack twee bestsellers op zijn naam, is hij ondermeer jurylid van de wereldwijde Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award en wordt zijn managementstrategie in meer dan 5.000 bedrijven met verbluffende resultaten toegepast.

Maak kennis met de inspirerende ideeën van Jack Stack, luister naar Frederik van Beuningen (Teslin Capital Management) en Hans van Breukelen (1988!) in een uniek interactief seminar op 6 november a.s. in Amsterdam. Indien u inschrijft voor 29 oktober a.s. kunt u gebruik maken van een aanbod speciaal voor u, de lezer. Vermeld KOG245 en u betaalt slechts 245,00 euro (excl. BTW) Schrijf u nu dus in op www.greatgame.nl.