Partners in Kwaliteit

-

Allanta


MAASTRICHT
Weerterveld 75
6231 NC Meerssen

HASSELT
Hendrik van Veldekesingel 150, bus 58
3500 Hasselt, België

GENT
Kortrijksesteenweg 62
9830 Sint-­Martens-Latem, België

Tel.: +32 (0)11 870 944
www.allanta.be
info@allanta.be

 


-

Bedrijfsprofiel

Bij Allanta kan u terecht voor consultancy én een uitgebreid aanbod aan opleidingen, in open lesvorm of bedrijfsintern, afgestemd op de strategie en doelstellingen van uw organisatie.  Allanta organiseert daarnaast regelmatig seminaries en events om kennis te delen met haar doelsectoren: Automotive, Medical Devices, Food en Industry & Services. Close to you, expertise, dedication en innovation zijn de kernbegrippen in de visie van het kenniscentrum.


-


Six Sigma Black Belt - 19-daagse opleiding, met officieel Six Sigma Black Belt certificaat & optioneel ASQ certificatie

Start: 9 januari 2017

De opleiding is gebaseerd op de “Six Sigma Black Belt Body Of Knowledge” vastgelegd door de American Society For Quality (ASQ) en volledig in lijn met de aanbevelingen in de ISO 13053:2011. De doelstelling van deze training is de deelnemers alle nodige kennis bij te brengen van Six Sigma en hen te helpen bij hun eerste toepassing van de methode.

De opleiding bestaat uit theorie, voorbeelden en oefeningen, gekoppeld aan praktisch werk en ondersteuning bij de projecten.

  Allanta opendeurdag

Donderdag 19 januari 2017, 12u – 18u, Leuven

Op de Allanta opendeurdag krijgt u gratis toegang tot tientallen presentaties omtrent hot topics binnen uw sector en kan u in onze expertisecorners gratis bij onze experten terecht voor professioneel advies. Een hapje en drankje wordt voorzien.

Als bijkomend voordeel geniet u als deelnemer aan de Allanta opendeurdag ter plaatse van uitzonderlijke inschrijvingsvoorwaarden. Mis deze opportuniteit dus zeker niet!

 Six Sigma Green Belt - 6-daags traject, met officieel Six Sigma Green Belt certificaat

Start op donderdag 19 januari 2017, Hasselt 


Brandjes blussen en acties opstarten vanuit veronderstellingen of vermoedens zijn dure stappen die een organisatie beter kan vermijden. Pak de zaken grondig aan en zorg dat je acties werkelijk een toegevoegde waarde leveren. Hebt u nood aan een algemeen toepasbare en gestructureerde aanpak om verbeterprojecten in je organisatie tot een goed einde te brengen? Dan is deze cursus Six Sigma Green Belt, met officieel Six Sigma Green Belt certificaat, precies wat u zoekt.

 

Ontdek ons volledige opleidings- en begeleidingsaanbod op www.allanta.be.