Partners in Kwaliteit

-

Great Game of Business

Herengracht 126
1015 BT  AMSTERDAM

Tel.: (020) 68 68 162
www.greatgame.nl


-

Bedrijfsprofiel

Met The Great Game of Business bereikt u een meetbare, duurzame resultaatverbetering door uw medewerkers meteen vanaf de start in staat te stellen hun kennis, vaardigheid en ervaring in te zetten om concrete doelen te realiseren. Tijdens de uitvoering van een verbetertraject (Mini-Game™) worden wekelijks concrete resultaten besproken en krijgen individuele initiatieven aandacht.

GAME ON !


-

Agenda


Workshop Effectief Leiderschap voor Kwaliteitsmanagers

Hoe maak je alle stakeholders blijvend kwaliteitsbewust en hoe zorg je ervoor dat al jouw collega’s inzichtelijk hebben hoe zij binnen hun functie invloed hebben op die kwaliteit? En hoe zou het zijn als iedereen vanuit een intrinsieke motivatie steeds weer hieraan wil bijdragen?

The Great Game of Business organiseert een workshop voor kwaliteitsmanagers. Je krijgt inzicht in de verschillende leiderschap stijlen en hoe je deze inzet om in jouw organisatie resultaten te bereiken. Ook leer je de principes van Open-Book Management en ervaar je wat de impact hiervan op jouw organisatie is.

We maken het concreet doordat je van te voren jouw case kunt indienen zodat we heel gericht naar een resultaat kunnen toewerken waar je gelijk de volgende dag mee aan de slag kunt!

Meer informatie & inschrijven: greatgame.nl/kib